01
01
01
01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / Nyheder fra H-DCDK / 2020 / Sommerhilsen

En sommerhilsen fra Præsidenten

Tilbage

Kære medlemmer

Vi er nu i gang med den mærkeligste sommer i mands minde,

alt er stort set aflyst, men hvor er I gode til at tilpasse jer og få det bedste ud af situationen. Jeg synes det er skønt at høre at flere distrikter arrangerer besøgsture til nabodistrikterne, så vi kan få luftet cyklerne på trods af at der ikke er nogen træf at køre til. For et par uger siden var Sjælland på besøg hos Fyn og om et par uger er det så Midt der besøger fynboerne, som en del af deres spændende ø-hop aktivitet. På Bornholm har vi også haft besøg af en 200-300 Harley-kørere fra hele landet igennem de sidste par uger. Mange havde jo bestilt færgebilletter til Bornholmertræffet god tid i forvejen, og brugte så billetterne til at holde ferie herovre. Der har været fuld gang i klubhuset på havnen og vi var ca. 99 Harleyer på fællestur i lørdags, så der var lige en snært af træfstemning. Jeg havde selv fornøjelsen af at have både folk fra HD Midland og CUI på besøg, hvilket altid er hyggeligt og noget der i den grad kendetegner H-DCDK, venskaber bliver skabt på tværs af det ganske land.

Jeg er blevet spurgt rigtig mange gange om hvad der mon sker med Nordtræf i år, flere har jo bemærket at når det ligger i august kunne der jo måske arrangeres noget? Jeg har derfor talt med Nord, som er friske på at arrangere et eller andet inden for retningslinjerne, som jo bliver opdateret af myndighederne igen den 8. august. Hvis der overhovedet bliver mulighed for at arrangere noget, vil der være skærpede retningslinjer som det er vigtigt alle overholder, der vil ligeledes være registrering og forhåndstilmelding. Så hvis du overvejer at køre derop, hvis det bliver en mulighed, er det rigtig vigtigt at du holder godt øje med Nords facebook og hjemmeside den næste måneds tid.

Langt de fleste af jer har nok lige modtaget den nye H-D journal, hvor vores redaktør Jørgen Laurvig endnu engang overgår sig selv med spændende artikler og godt indhold, i en tid hvor der ellers ikke sker ret meget. På første side har du forhåbentlig set at vi har planlagt at afholde hovedgeneralforsamling lørdag d. 12. september på Sjælland. Som reglerne er nu, må vi holde siddende generalforsamling for op til 500 medlemmer, så længe vi lever op til afstandskrav og husker at spritte af. Det maksimale vi nogensinde har været til en HGF er lige over 300, så vi burde være dækket ind. Distrikt 1 afholder efterfølgende forårstræf i Viby, som nok mere får karakter af et efterårstræf, men som stadig kun er for medlemmer af H-DCDK. Her er det også vigtigt at du er opmærksom på Sjællands facebook og hjemmeside, da vi måske kun først i september får de endelige retningslinjer om maximalt deltagerantal til den tid. Men det vil sikkert også blive med forhåndstilmelding og registrering.

Endelig har vi lige haft det første hovedbestyrelsesmøde siden januar, et rigtigt godt og konstruktivt møde hvor vi blandt andet fik planlagt HGF og blev enige om et ændringsforslag til lov og regler. Vi skal også til at genforhandle nogle af kontrakterne med vores leverandører og samarbejdspartnere i de forskellige udvalg, da de bliver genforhandlet hvert andet år. Noget der også har fyldt en hel del i HB er de forskellige regelændringer i forhold til sidemonteret nummerplade, hvor mange decibel sød musik din udstødning må afgive og generel ombygning af motorcykler. Dette kan du læse mere om i de sidste nye H-D journaler.

På vegne af H-DCDK vil jeg ønske jer alle sammen en forsat god corona-sommer, selvom vejret desværre ikke viser sig fra sin bedste side, for de af jer som har valgt at blive hjemme i Danmark i år.

Jonas Hjorth