01
01
01
01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / Nyheder fra H-DCDK / 2020 / covidupdate

Covid-19 update

Tilbage

En lille update fra formanden : 

Kære medlemmer.
I torsdags bekendtgjorde statsministeren, som en del af fase 2, at foreninger igen må åbne op for udendørsaktiviteter for medlemmer. Dog forsat med max. 10 personer samlet ad gangen, dette gælder frem til 8. juni, hvor fase 3 i genåbningen muligvis starter.
Fra i morgen og frem til 8. juni vil det derfor være muligt for distrikterne at arrangere små fællesture, ture med forskudt starttidspunkt eller forskudt startsted. Det er også muligt at arrangere dækspark på klubhusets terrasse, eller en fredagsøl for de 10 første. Det vil også være muligt at få afholdt bestyrelsesmøder igen. Så længe vi er udendørs og ikke samles mere end 10 personer ad gangen.  
Jeg er sikker på at de enkelte bestyrelser rundt om i distrikterne finder på nogle gode og kreative arrangementer, og har derfor opfordret alle til at vidensdele de gode ideer ligesom som vi plejer. 
Se hvilke arrangementer og aktiviteter der vil blive afviklet i dit lokale distrikt på hjemmeside, sms eller facebook i løbet af den næste måned. Jeg håber at vi den 8. juni får lov til at komme endnu mere tilbage til ”normalen”, indtil da, husk at holde afstand og ride safe.

Venlig hilsen / Regards
Jonas Hjorth
H-DCDK president