01
01
01
01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / Nyheder fra H-DCDK / 2020 / Aktiviteter2020

Klubaktiviteter 2020

Tilbage

Kære medlemmer

Som i nok allerede ved har statsministeren bekendtgjort at den delvise nedlukning af Danmark fortsætter frem til den 10. maj.

Det betyder, at vi i Harley-Davidson Club of Denmark følger disse anvisninger, og derfor desværre forsat ikke afholder nogen arrangementer, klubaftener, møder eller fællesture frem til denne dato.

Endvidere blev det gjort klart at alle større arrangementer, som koncerter, byfester og festivaller hen over sommeren, til og med august også vil blive aflyst. Derfor har vi i samarbejde med samtlige 6 distrikter i landet valgt at aflyse alle distriktstræf i H-DCDK i 2020. Spørgsmål og eventuel refundering af præbookede billetter, sker på det enkelte distrikts hjemmeside eller facebookside. Nordic run er også usikker, turen kommer under alle omstændigheder ikke til at gå igennem Danmark i år. Følg med i udviklingen på Nordic Run webside.

Ovenstående er med stor ærgrelse og beklagelse og som Mette F. sagde, bliver det samfund vi kommer tilbage til, ikke det samme lige foreløbig. En sommer uden træf er i vores optik fuldstændig utænkeligt, men en virkelighed vi desværre er nødt til at indse i år. Det vil helt sikkert have en betydning for foreningen som vi endnu ikke kender omfanget af. Heldigvis er vi en stærk klub med en sund økonomi og trofaste medlemmer, så selvom vi bliver tvunget til at lukke ned for aktiviteter i en længere periode, er vi sikre på at vi nok skal klare skærene.

Vi håber på nuværende tidspunkt at kunne afholde HGF og noget fest eller træf i september, hvis omstændighederne tillader det. Men vi prioriterer naturligvis vores medlemmers helbred og sikkerhed højest, og er simpelthen nødt til at se tiden an før vi kan melde noget konkret ud.

 

Mvh. Hovedbestyrelsen i H-DCDK