01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / Om H-DCDK

Lidt historie om Harley-Davidson Club of Denmark

Tilbage

Harley-Davidson Club of Denmark (H-DCDK) blev etableret i 1976 og har ca. 6.100 medlemmer. H-DCDK er opdelt i 6 regionale afdelinger, som hver især laver arrangementer, træf, hjemmesider, fordrag og meget mere.

Medlemsskab
For at blive medlem af H-DCDK er der 2 krav der skal opfyldes.

1) Man skal eje, eller lease en Harley-Davidson motorcykel.

2) Man skal være over 18 år gammel.

Klubbens medlemmer kommer fra alle samfundslag lige fra håndværkere til sagfører - alle med mindst en fælles interesse: Harley-Davidson motorcyklen.

Medlemskab af H-DCDK koster kr. 500,- pr. år (parmedlem kr. 250,-) plus et indmeldelsesgeby på kr. 50,-
Indbetalingen gælder for året man bliver indmeldt i. Er man indmeldt i 2005 så er det 2005 man har betalt for. Ikke for et helt år nødvendigvis.

NB: Betaling af kontingent fra udlandet:
Kontohaver: Harley-Davidson Club of Denmark
Konto nummer : 7605 1129724
IBAN kontonummer : DK9776050001129724
SWIFT-adresse/BIC : VEHODK22
Husk navn og medlemsnummer på indbetaler:

Special tilbud til klubbens medlemmer
Bladet H-D Journalen er hver gang fyldt med spændende tur beretninger, tekniske brevkasser, billeder, test af nye motorcykler og meget mere. Bladet udkommer seks gange årligt. Bladet bliver fremsendt til din bopæl som en del af dit medlemskab.

Desuden får du også rabat til de mange forskellige rallys som organiseres af Federation of Harley Clubs in Europe (FH-DCE)

Forsikringsordning gennem H-DCDK
Som tilbud for H-DCDK's medlemmer er det muligt, at få tegninget en ansvars- og kaskoforsikring gennem QBE Danmark A/S på din Harley-Davidson. Læs om mere om betingelser og krav her

Velgørenhedsløb / Toy-run
HDCDK sætter en stor ære i at støtte arbejdet med syge børn eller børn på institution. H-DCDK distrikter arrangerer en gang om året et specielt rally, Toy-run, hvor klubbens medlemmer indsamler et beløb til velgørenhed for udvalgte institutioner og tilbyder disse børn en tur bag på deres motorcykel.
Selve navnet Toy-run stammer fra traditionen med, at de enkelte kører medbringer et stykke legetøj til hvert af børnene i den institution hvor børnene passes. Toy-run er et meget stærkt møde for både kørene og for børnene, og mange venskaber er gennem tiden blevet skabt på dette grundlag.

Træf og rallys
HDCDK arrangerer både internationale og nationale træf. Det nationale træf er kun åbent for medlemmer, mens at alle har adgang til vores internationale træf. Dog er det kun Harley-Davidson motorcykler der har adgang til selve træfpladsen. Informationer om træf findes i H-D Journalen og på www.hdc.dk.

www.hdc.dk
Der er kun medlemmer af H-DCDK der kan anvende "Køb og Salg" og "Forum". Det gøres ved, at oprette en brugerprofil. Hver opmærksom på, at hvis der oprettes flere brugerprofiler, så er det vigtigt, at vide, hvilken brugerprofil der er brugt i "Køb og Salg eller "Forum". Glemmes adgangskoden, kan webmaster@hdc.dk sende en ny adgangskode. Mailen skalindeholde både det fulde navn og medlemsnr.

Check af stelnummer og typegodkendelser
Vil du tjekke dit stelnummer (VIN Number) på din nye Harley-Davidson så kan det gøres således: (Fra 1981 til i dag, 17 cifre) - Se her - Her kan du skrive dit stelnummer. Findes stelnummeret ikke så får du en fejl. På den måde kan du tjekke falske stelnumre fra 1981 til i dag. Der bliver lavet en del fusk med stelnumre i dag, så inden du køber har du mulighed her for at være på den sikre side inden du tager HD hjem o.a.

NB: Husk at skrive nogle miles (f.eks. 10000) i feltet efter stelnummeret.

Typegodkendelser
På Færdselsstyrelsens hjemmeside - www.fstyr.dk - Kan man finde typegodkendelser. Kik under "Køretøjer", herefter "Typegodkendelser" det står på forsiden, derefter kan der søges på alle typegodkendelser f.eks. Harley-Davidson.