Harley-Davidson Club of Denmark ×
01
01
01
01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / H-DCDK forside

Gammel klubshop lukker og ny klubshop åbner

Den nuværende klubshop lukker ned mandag den 26. februar. Du kan stadig nå at købe med 50 % rabat!

NY KLUBSHOP åbner i løbet af marts med nyt tøj og nye priser.

Læs mere

Medlemskort til parmedlemmer er på vej

Kære parmedlemmer

Der er desværre sket en teknisk fejl i distributionen af medlemskort til parmedlemmer, vi har løst problemet og I vil modtage jeres medlemskort med posten hurtigst muligt. 

Læs mere

Vigtig info om forsikringsordningen

Fra efteråret 2016 og en stor del af 2017 har der været forhandling med QBE (København og London) om H-DCDK’s forsikringsordning, og der er nu indgået en aftale for de næste fem år. Det er en rigtig fin aftale for begge parter og med gode forventninger til de kommende år.

Fra 1. januar 2018 får H-DCDK’s forsikringsordning derfor et nyt løft. Samtidig har der været en omstrukturering i QBE Danmark A/S, og de har i den forbindelse ændret navnet til HD Forsikrings Assurance Agentur ApS (til daglig: HD Forsikring). Det er stadig den samme virksomhed og de samme medarbejdere, som H-DCDK kender i forvejen. HD Forsikring vil stå for den daglige policeadministration, som H-DCDK kender det fra tidligere. Yderligere overtages de opgaver, der tidligere blev varetaget af ForsikringsRådgiverne ApS. Det betyder en hurtigere og mere direkte behandling og bedre service til de mange H-DCDK’s medlemmer, der benytter H-DCDK’s forsikringsordning.

Læs mere

H-DCDK søger ny Hovedkasserer, Webmaster og Annoncesælger

Der er tre funktioner i H-DCDK, som bliver ledige.

1. En ny hovedkasserer skal vælges til Hovedgeneralforsamlingen i april. 

2. En ny webmaster skal tage over fra nytår.

3. En ny annoncesælger skal tage over fra nytår. 

Læs mere

Vinderne af H-DCDK's km aflæsning

Som noget nyt var der lavet konkurrence på landsplan om hvilket distrikt der kørte flest km og samtidig skulle der også findes en vinder på landsplan for længst kørende kvinde og mand i 2017.

Læs mere

All For Freedom - Freedom For All

Harley-Davidson lancerer en ny platform, som skal forme de næste 10 års udvikling og tiltrække de yngre generationer til Harley verdenen. Filosofien er, at vi som individer skal forfølge vores drømme, forskelligheden, det unikke  “All for Freedom. Freedom for All”. 

Læs mere 20. aug 17

Ny hovedbestyrelse i H-DCDK

23. april afholdtes H-DCDK's hovedgeneralforsamling. 162 stemmeberettigede var mødt op og trodsede den hårde kolde vind.

Ny formand er Jonas Hjort (venstre)

Ny sekretær er Peter Rytter (højre)

I næste nummer af H-D Journalen kan du læse meget mere.

Læs mere 23. apr 17

Materiale til H-D Museet

Robin der styrer vores H-D Museum vil rigtig gerne have materiale fra vores historie. Det kan være gamle træfplakater, bestyrelsesreferater, billeder eller bare sjove ting.

Kontakt hamog han vil så kopiere det han gerne vil have på museet og du får originalerne tilbage, hvis du ønsker det.

Læs mere

Ny revolutionerende motor fra Harley-Davidson

Mere kraft. Mere komfort. Mere kontrol. Harley-Davidson har lanceret den helt nye Milwaukee-Eight™ motor, som er den niende Big Twin i historien samt et helt nyt for- og baghjulsophæng på alle 2017 Touring-modellerne. 

Klik her for store billeder

Klik her for pressemeddelelse og beskrivelse

Klik her for lyd

Læs mere

Design og stil med Ray Drea

Chief stylist Ray Drea, der startede hos Harley-Davidson i 1993, fortæller om de stærke rødder inden for customisation, som kendetegner Harley-Davidson mærket, og som påvirker alle Harley kørere, og hvordan den kreative spirit indvirker på Harley oplevelsen.

Læs mere 10. aug 15

Recall information for din Harley-Davidson

Her kan du går ind og se alle "recall" informationer for din Harley-Davidson motorcykel. Du skal oprette en profil for at kunne modtage oplysningerne.

Læs mere

Alle rettigheder forbeholdes Harley-Davidson Club of Denmark