01
01
01
01
01
01
01
01
01
HARLEY-DAVIDSON CLUB OF DENMARK
HDC.DK / H-DCDK forside

Lidt historie om H-DCDK

Harley-Davidson Club of Denmark (H-DCDK) blev etableret i 1976 og har ca. 6.100 medlemmer. H-DCDK er opdelt i 6 regionale afdelinger, som hver især laver arrangementer, træf, hjemmesider, fordrag og meget mere.

Læs mere

Skal du med i hele danmarks Harley-Klub ??

For 500,- om året får du :

Læs mere

H-DCDK i go' morgen Danmark

Jonas Hjorth, vores præsident for Harley-Davidson Club of Denmark, gav de danske morgenseere på TV 2 en helt excellent indblik i vores fantastiske klub her til morgen. Se med her, hvor Jonas giver den full throttle på landsdækkende TV. 💪😎🤘Stærkt gået Mr. President!

Læs mere

National Kilometeraflæsning

Igen I år afholder H-DCDK Km aflæsning på landsplan.
Hvilket distrikt køre flest km fra april til sæsonafslutning i oktober og hvilket medlem (kvinde/mand) køre flest Km i alt på landsplan.

Læs mere

Internationale og danske træf i 2018

Her finder du den INTERNATIONALE TRÆF KALENDER. Den er udarbejdet af federationen.

Der er masser af oplevelser derude der venter i 2018...

Læs mere 28. feb 18

Gammel klubshop lukker og ny klubshop åbner

Den nuværende klubshop lukker ned mandag den 26. februar. Du kan stadig nå at købe med 50 % rabat!

NY KLUBSHOP åbner i løbet af marts med nyt tøj og nye priser.

Læs mere

Vigtig info om forsikringsordningen

Fra efteråret 2016 og en stor del af 2017 har der været forhandling med QBE (København og London) om H-DCDK’s forsikringsordning, og der er nu indgået en aftale for de næste fem år. Det er en rigtig fin aftale for begge parter og med gode forventninger til de kommende år.

Fra 1. januar 2018 får H-DCDK’s forsikringsordning derfor et nyt løft. Samtidig har der været en omstrukturering i QBE Danmark A/S, og de har i den forbindelse ændret navnet til HD Forsikrings Assurance Agentur ApS (til daglig: HD Forsikring). Det er stadig den samme virksomhed og de samme medarbejdere, som H-DCDK kender i forvejen. HD Forsikring vil stå for den daglige policeadministration, som H-DCDK kender det fra tidligere. Yderligere overtages de opgaver, der tidligere blev varetaget af ForsikringsRådgiverne ApS. Det betyder en hurtigere og mere direkte behandling og bedre service til de mange H-DCDK’s medlemmer, der benytter H-DCDK’s forsikringsordning.

Læs mere

All For Freedom - Freedom For All

Harley-Davidson lancerer en ny platform, som skal forme de næste 10 års udvikling og tiltrække de yngre generationer til Harley verdenen. Filosofien er, at vi som individer skal forfølge vores drømme, forskelligheden, det unikke  “All for Freedom. Freedom for All”. 

Læs mere 20. aug 17

Ny hovedbestyrelse i H-DCDK

23. april afholdtes H-DCDK's hovedgeneralforsamling. 162 stemmeberettigede var mødt op og trodsede den hårde kolde vind.

Ny formand er Jonas Hjort (venstre)

Ny sekretær er Peter Rytter (højre)

I næste nummer af H-D Journalen kan du læse meget mere.

Læs mere 23. apr 17

Ny revolutionerende motor fra Harley-Davidson

Mere kraft. Mere komfort. Mere kontrol. Harley-Davidson har lanceret den helt nye Milwaukee-Eight™ motor, som er den niende Big Twin i historien samt et helt nyt for- og baghjulsophæng på alle 2017 Touring-modellerne. 

Klik her for store billeder

Klik her for pressemeddelelse og beskrivelse

Klik her for lyd

Læs mere

Design og stil med Ray Drea

Chief stylist Ray Drea, der startede hos Harley-Davidson i 1993, fortæller om de stærke rødder inden for customisation, som kendetegner Harley-Davidson mærket, og som påvirker alle Harley kørere, og hvordan den kreative spirit indvirker på Harley oplevelsen.

Læs mere 10. aug 15

Recall information for din Harley-Davidson

Her kan du går ind og se alle "recall" informationer for din Harley-Davidson motorcykel. Du skal oprette en profil for at kunne modtage oplysningerne.

Læs mere

Alle rettigheder forbeholdes Harley-Davidson Club of Denmark