H-DCDK's Forsikringsordning

H-DCDK's forsikringstilbud på en ansvars- og kaskodækning, er gennem Lloyd's 1886 v/HD Forsikring, på din Harley-Davidson.

Forsikringsordningen tilbydes ekslusivt til medlemmer af H-DCDK, der er registreret som ejer af en Harley-Davidson motorcykel.

Hvis ejer og bruger ikke er én og samme person, skal ejer have gyldigt medlemsskab af HDCDK, en bruger kan opnå medlemsskab af H-DCDK jf. §2 Optagelse stk. 1

Krav til medlem der ønsker en forsikring

Der er nogle få vigtige betingelser og krav et medlem skal opfylde, før der kan tegnes en ansvars- og kaskoforsikring gennem H-DCDK's forsikringsordning.

Minimumsalder for ansvars- og kaskoforsikring følger loven for motorcykelkørekort.

Vigtigt - Hvis der ikke er noteret et MC-kørekortnr. på forsikringsbegæring, så vil der kun være stilstandsforsikring (brand og tyveridækning) på H-D'en indtil ejer/bruger kan dokumentere at de har MC-kørekort.

Motorcyklen skal være samlet.

Motorcyklen skal have en godkendt tyverialarm - se godkendte tyverialarmer.

Krav til parkeringsforhold:

Det kræves at motorcyklen parkeres i enten en garage eller et skur med stabile vægge. Indgangspartiet skal være sikret ordentligt med forsvarlig lås. Yderligere kan det anbefales at fortøje Harley-Davidsonen til et gulvanker eller lignende.

Dette gøres ved, at forsikringsbegæring sendes til Medlemsservice, der kontrollere om du er medlem (læs: Har fået et medlemsnummer) og har betalt kontingent, hvorefter sendes forsikringsbegæringen til en vurderingsmand der bor i nærheden af medlemmet.

Motorcyklen skal have en godkendt alarm, opbevaringsstedet og motorcyklen skal være godkendt af en af H-DCDKs vurderingsmænd.